Inauguració Equipo Madera

El passat divendres 25 de novembre va tenir lloc a Tortosa la inauguració d’un nou espai comercial. L’establiment és el resultat de la iniciativa conjunta entre l’arquitecte Ivan Gas i Carlos Aguilera, els quals han unit esforços per crear una nova empresa tècnic-industrial: Equipo Madera.

Equipo Madera és un híbrid entre estudi d’arquitectura, interiorisme i retail, taller de fusteria i punt de venda de mobles i decoració de disseny. L’empresa disposa d’una nau de 400m2 al Polígon del Baix Ebre, d’un estudi al centre de la ciutat i ara també, del seu primer showroom a peu de carrer. A la xarxa estan presents a través de la web www.equipomadera.com, que des de gener està operativa i la qual els funciona de plataforma virtual per gestionar les comandes per tota la Península.

Al showroom es poden veure molts dels seus productes: caixes de fusta, cartells, complements i mobles, i tot, sota el segell de personalitzable. Els seus models es poden adaptar tant amb mida, color i si es desitja també, gravar a làser el seu segell, marca o dedicatòria. “El target del nostre client potencial és molt ampli: empreses d’alimentació, cellers, comerços o wedding planners per exemple” afegeix Carlos. La seva oferta de productes es complementa amb una selecció d’articles d’estil nòrdic i de marques de referència com Nobodinoz, Smeg o Lorena Canals.

Aquesta versatilitat els permet dirigir-se al públic en general i de forma especialitzada a empresaris i futurs emprenedors. Tal com comenta el seu arquitecte “L’establiment es va projectar amb la intenció de que el visitant pogués visualitzar totes les nostres possibilitats. Al ser dissenyadors i fabricants les solucions són múltiples. És un espai on el client pot adquirir tant un article de decoració, com un moble a mida o bé demanar pressupost per a un projecte o obra d’arquitectura o interiorisme”.

Etiquetes: ,

Deixa un comentari