Sobre mi

Arquitecte per la UPC-ETSAB, Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, Màster en Anàlisi d’intel·ligència Competitiva per la Universidad Carlos III de Madrid, Postgrau en Retail Design per L’escola Sert COAC i MiniMBA Business Esstentials per la Universitat Rovira i Virgili.

Funda el seu propi estudi IVAN GAS CHULBI | ARQUITECTE l’any 2011 i des del qual desenvolupa projectes d’arquitectura, interiorisme i Retail.

Vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (Òrgans Centrals de Barcelona) de l’any 2014 al 2018.

Columnista i conferenciant sobre innovació i intel·ligència competitiva en establiments comercials.

El 2016 crea EQUIPOMADERA i exerceix com a Director Executiu i Creatiu. Empresa guardonada per la Cambra de Comerç amb el PREMI CAMBRA 2018 i seleccionada com una de les 10 empreses més innovadores del Sud de Catalunya per la Diputació de Tarragona al 2018.

null

MANEL SALGUERO BEL

ARQUITECTE TÈCNIC

Manel és el responsable de la direcció d’execució material de tots els nostres projectes. Entre les seves tasques podem destacar la planificació d’obra, la coordinació industrial, el control de qualitat i el seguiment pressupostari en tot el procés.

null

RAQUEL GAS CHULBI

ASSESSORIA LEGAL

Advocada per la Universitat de Barcelona, Màster en Dret Internacional de Negocis per ESADE i Màster en Dret Immobiliari, Urbanístic i de l’Edificació.

Serveis

RESIDENCIAL

Som un estudi d’arquitectura amb una visió innovadora que pretén diferenciar-se per la qualitat i l’autenticitat dels seus espais. Dissenyem cases confortables i amb molt d’encant perquè volem que l’experiència de viure en elles sigui única i irrepetible.

COMERCIAL

Creem establiments comercials amb identitat pròpia, que generen una experiència única i memorable al consumidor amb la finalitat de millorar la rendibilitat del seu negoci i potenciar la seva imatge de marca.

CLAUS EN MÀ

Ens posicionem com el proveïdor integral que l’acompanya fins al final per garantir la qualitat de l’execució, el compliment dels terminis i el control de costos. Ens ocupem de tota la gestió, el disseny, la construcció i la decoració del seu projecte.

Equip industrial

Filosofia