Serveis 1

Residencial

Dissenyem espais sota criteris de confortabilitat i autenticitat, partint d’un respecte cap al passat i amb una visió innovadora que ens mou a realitzar cadascun dels nostres projectes d’una manera diferent. Cada projecte és un nou repte que emprenem de la forma més entusiasta i professional per generar la millor experiència de viure en cadascun d’ells. Perquè cada client té unes necessitats concretes, la nostra filosofia es basa en una atenció personalitzada i un treball fet a mida.
Serveis 2

Comercial

Som un estudi d’arquitectes especialitzats en Retail i Intel·ligència Competitiva i realitzem espais comercials pensats per vendre més. El nostres dissenys són el resultat d’un anàlisi de necessitats, una translació de la marca corporativa a l’espai físic i una posada en escena de l’estratègia comercial de cada negoci. La nostra prioritat és crear establiments comercials amb identitat pròpia, que els clients captin la seva essència, recorrin l’espai adequadament i s’emportin una experiència de compra positiva que els motivi a fidelitzar amb la marca.
Serveis 3

Restaurants

Quan realitzem restaurants, bars o qualsevol espai de degustació ho fem de la mateixa manera que ho faríem amb un establiment comercial, aplicant totes les tècniques del Retail Design però amb la matisació que l’oferta que s’ofereix és un servei gastronòmic. La nostra obsessió és que el comensal obtingui una “experiència gastronòmica global” i això passa per dissenyar un espai perceptible pels cinc sentits.
Serveis 4

Cuines

Fem cuines a mida, 100% personalitzades, funcionals, diferents i que transmeten bon rotllo de solament veure-les. Quan dissenyem una cuina mirem d’aprofitar l’espai al màxim, distribuint-lo segons les necessitats de cada client i incorporant sistemes i accessoris d’última generació per oferir el millor emmagatzematge i comoditat. Tenim la convicció de que les cuines deuen de tornar a ser gastronòmiques, com eren abans, llocs de trobada familiar en el que les despenses eren vistes i l’experiència de cuinar era completa.
Serveis 5

Alt Standing

Un servei exclusiu que oferim per als més exigents i amants del luxe. Apartaments equipats amb tot tipus de comoditats, mobiliari i instal·lacions d’última generació. Projectes d’interiorisme dissenyats amb la màxima sensibilitat i pensats per satisfer als clients més sofisticats.
Serveis 6

Claus en mà

Disposem d’un equip creatiu, tècnic i industrial que ens permet oferir un servei integral “claus en mà” en qualsevol reforma o obra nova. Ens ocupem de la tramitació de llicències, la realització del projecte, el disseny d’interiors, l’execució d’obra i la coordinació industrial. Fins i tot, oferim l’assessorament en l’ambientació i la gestió de compres de tot l’equipament i decoració. D’aquesta manera, el client té un únic interlocutor que li gestiona tots els passos i li garanteix una adequada execució dels acabats, un compliment dels terminis i un control de costos durant tot el procés.