Apartament MAP

2022 | Tortosa

Aquest apartament és la segona residència d’una petita família. El principal repte que afrontava el projecte era resoldre l’accés de l’habitatge el qual es presentava en forma de passadís estret, llarg i poc lluminós. Per tant, es va optar per crear un vestíbul d’entrada que permetés rebre als seus inquilins d’una manera més amable i funcional. Es va dissenyar un petit traster per deixar les maletes i aparcar la bicicleta i llavors dues columnes extraïbles que actuaven com a armari-rebost i armari-rober. D’aquesta manera, els seus inquilins poden fer un “desembarcament” immediat i entrar a casa totalment alliberats.

Es tracta d’una reforma integral i per tant, la cuina, el bany i tots els seus acabats i instal·lacions són nous. Donar sensació d’amplitud i lluminositat era imprescindible per crear una experiència agradable ja que la superfície habitable era reduïda. La cuina és oberta i es crea un efecte visual per generar una sensació de major amplitud pintant una franja del passadís amb el mateix color dels mobles.

.

Publicació a la revista El Mueble: https://www.elmueble.com/decoracion/piso-familiar-sin-recibidor-ni-espacio-guardar-ahora-armarios-estilo-ideas-low-cost_50620

Comparteix