Ivan Gas | Arquitecte

SIMULACIONS VIRTUALS

Descarregar PDF

MODELS EXTERIORS

A partir dels plànols que ens proporcioni, realitzem l’aixecament virtual i li assignem els materials, la il·luminació i els efectes a la volumetria. També modelem tot el paisatge urbà que l’envolta i li introduïm tot tipus d’ambientació com vehicles, senyalització, vegetació o persones. Realitzem vistes tan diürnes com nocturnes. Finalment, li definim el punt de vista i l’encaixem dintre d’una fotografia del seu emplaçament real.

 

MODELS INTERIORS

El model interior del projecte es realitza a partir de les mides exactes dels plànols subministrats i amb l’ús de la nostra extensa biblioteca de mobiliari, materials i detalls li donem l’estil que desitgi.

 

MODELS DE PROTOTIPS INDUSTRIALS

En canvi, si el que vol és mostrar el disseny d’un producte o prototip que ha dissenyat, la millor manera d’exposar-ho és amb una presentació 3D animada per visualitzar tots els angles, detalls i materials de la peça en qüestió.

PLÀNOLS I SECCIONS 3D

La millor manera per explicar la distribució d’una planta és amb una vista zenital d’un modelat 3D on es visualitzen les atures i la volumetria de tots els seus elements.

 

ANIMACIONS

L’animació ofereix un tour virtual per la casa, el restaurant, l’establiment comercial o qualsevol altre espai arquitectònic.

 

 

MÉS INFORMACIÓ ( fes click a "descarregar pdf )