Ivan Gas | Arquitecte

living

room

Location: Ulldecona

Year: 2014

Client: Private

igBOX

furniture series

Year: 2015

Client: own project

State: manufactured

MODULAR FURNITURE. Line of modular furniture made from wooden boxes and painted steel structure. Wide range of models and colors suitable for your home, your business or your workplace.

Studio

in chalet

Location: Tortosa

Year: 2015

Client: Private

State: Project

STUDY - LIBRARY. Work room and reading chalet.

School

of artists

Location: Tortosa

Year: 2010

Client: Citizens’ initiative

State: Project

URBAN INTEGRATION - LIGHT. A solution is proposed for the site overlooking the Cathedral apse square located in the Castell neighbourhood. The aim is to meet the program requirements and suggest an urban solution for a very complicated environment.

APARTMENT

RENOVATION

Location: Andorra

Year: 2011

Client: Private

State: Sketch

CASUAL-FUNCTIONAL. interior renovation of a duplex apartment in Andorra la Vella. The project aims to give a trendier aspect to the flat and offer the new tenants more adaptable features.

HOUSE

REFURBISHMENT

Location: Tortosa

Year: 2012

Client: Private

State: Completed

TRANSPARENCY – NO BOUNDERIES. Refurbishment of the double room, bathrooms and the kitchen of a detached single- family house. Co-workers: Carme Illa i Marta Minguillón. Construction: Güeche, SL

REFORMA

VESTÍBULO VIVENDAS

Location: Cartagena (Colombia)

Year: 2114

Client: Private

State: Project

ÁRBOL - BLANCO. Propuesta de reforma del vestíbulo de un edificio en altura destinado a apartamentos en la ciudad colombiana de Cartagena.

Loft

reform

Location: Tortosa

Year: 2114

Client: Private

REFURBISHMENT OF

A FAMILY HOUSE

Location: Ribera d'Ebre

Year: 2013

Client: Private

State: Completed

TRANSPARENCY - CORNER BUILDING. Refurbishment of an isolated house in Ribera d’Ebre. The main goal is to create a balance between the interior and the exterior room of the house.  Co-workers: M. Minguillón i C. Illa

internal

staircase

Location: Ulldecona

Year: 2014

Client: Private

State: built

WINE

CELLAR

Location: Terra Alta

Year: 2013

Client: Private

State: Previous studies

EXPANSION - UNIFICATION - TRASNFER. The project focuses on the creation of a reception area and a shop that bring its customers into contact with the cellar.

PRIVATE

BACKYARD

Location: Tortosa

Year: 2013

Client: Private

State: Sketch

MEDITERRANIAN – FAMILIAR - TRADITIONAL. Although the yard offered many options, these were not being put to good use. This proposal brings the idea of creating two different atmospheres so as to enable the owners to enjoy the terrace with family and friends.

EXPANSION

OF A GYM

Location: St.Carles de la Ràpita

Year: 2011

Client: Private

State: Draft

IMAGE – ENTITY. The expansion project of the fitness room does not only provide more facilities to the gym members, but it also gives a new image to the old building.

MUSEUM-BALCONY

IN TOLEDO

Location: Toledo

Year: 2010

Client: Competition project

State: Competition project

This proposal is based on the emphasis given to the verticality.  Co-workers: Manel Sánchez and Pau Fuster.

STUDIO COLLAGE

(low cost)

Location: Tortosa

Year: 2012

Client: Private

State: Completed

COLOURFUL – ECONOMIC – BRIGHT. As the name of the project points out, the refurbishment of this apartment is characterized by its decoration, since it is based on the recycling of old furniture. Painting: Toni Mulet.

THE FENCE

OF A HOUSE

Location: Ampolla

Year: 2012

Client: Private

State: Completed

RIGOUR - ELEGANCE. The new fence is a reproduction of the traditional type of fences of the area.  Co- workers: Marta Minguillón i Carme Illa - 2GV architects / Construction: Germans Matamoros - Sergi Metall. Lighting: D.Gas

DAY CARE CENTRE

AND HOUSING

Location: Palma de Mallorca

Year: 2010

Client: Competition project

State: Competition project

VITAL - GREEN. The aim of this proposal is to create cosy and green areas inbetween two existing buildings that needed to be restored. Co-workers: Pau Fuster and Manel Sánchez.  

Micro-hotel

in Niongono

Location: Niongono (Malí)

Year: 2010

Client: University project

State: University project

EXCLUSIVE – LIMIT – ENERGY. The aim of this project is to create an exclusive micro –hotel for those visitors who want to stay in the African town of Niongono.

THE STAIR- CHAIR

(furniture design)

Year: 2007

INTERIOR DESIGN FURNITURE. Characterized by its traditional appearance, this chair can be converted into a stair.

M.M. PIECE

(furniture design)

Year: 2011

INTERIOR DESIGN FURNITURE. A made-to-measure piece of furniture that can be used as a small storage place in the hall of a house.