Ivan Gas | Arquitecte

Reforma d'una

unifamiliar

Emplaçament: Ribera d'Ebre

Any: 2013

Encàrrec: Privat

Estat: Acabat

TRANSPARÈNCIA-CANTONADES. Reforma d'un habitatge unifamiliar aïllat a la Ribera d'Ebre. El principal objectiu de l'obra era diluir l'espai interior de la casa amb l'exterior. Col·laboradors: M. Minguillón i C. Illa

Comparteix

Compartir al Facebook Compartir al Twitter Compartir al Google Plus Compartir al Tumblr

Descripció

Una reforma sense luxes però amb una clara intenció: millorar la qualitat de vida dels seus propietaris. La casa inicial es tancava en si mateixa i no interactuava amb el seu exterior. L'actuació principal rau en la creació de dues cantonades vidriades per provocar una macla amb el seu entorn. El paviment exterior invaeeix parcialment la sala i enfatitza la sensació de que els límits es dilueixen.

estat inicial

estat inicial

vista

vista

detall finestra cantonada

cuina

detall finestra cantonada

alçat

entrada

vista

vista

cuina

vista

sala estar

cuina

barbacoa

piscina

façana lateral