Ivan Gas | Arquitecte

Estudi Collage

(low cost)

Emplaçament: Tortosa

Any: 2012

Encàrrec: Privat

Estat: Acabat

COLOR - ECONÒMIC - RECICLATGE. Reforma "low cost" mitjançant el reciclatge de mobiliari d'antics negocis familiars. Pintura: Toni Mulet

Comparteix

Compartir al Facebook Compartir al Twitter Compartir al Google Plus Compartir al Tumblr

Descripció

La proposta contempla l'interiorisme d'un antic apartament per transformar-lo amb un estudi amb la mínima despesa econòmica. El nom d'estudi "collage" obeeix al seu procés de formalització "low cost" mitjançant l'aprofitament de mobiliari d'antics negocis familiars: un magatzem de fruites i verdures, una fonda i una consulta mèdica. La gran varietat de colors i el contrapunt nou-vell del seu mobiliari li dóna un clima alegre per treballar i viure. A part d'allò purament estètic i formal, el fet de recuperar antigues peces familiars genera un romanticisme històric. L'estudi també disposa d'un disseny original del mateix arquitecte: la "cadira-escala".

estudi

vestíbul

vestíbul

estudi

maó llapicer

vestíbul

biciceta de l'infància

office

office

caixa de fruita reconvertida

entrada

estudi

zona de descans

prestatges i suport

antics marcs amb frases celèbres

passadís

bany

paret vegetal

bany

des de l'office

taquilla restaurada de l'antiga fonda

paret pissarra i caixes de fruita reconvertides

zona de descans

lluminària d'estudi

bicicleta de l'infància

antiga lluminària recuperada