Ivan Gas | Arquitecte

Interiorisme

(sala d'estar)

Emplaçament: Ulldecona

Any: 2014

Encàrrec: Privat

INTERIORISME. Proposta d'interiorisme d'una sala d'estar d'un habitatge unifamiliar aïllat.

igBOX

sèrie de mobles

Any: 2015

Encàrrec: Projecte propi

Estat: fabricat

MOBLES MODULARS. Línia de mobles modulars fets a partir de caixes de fusta i estructura d'acer lacat. Gran diversitat de models i colors aptes per a la llar, el teu comerç o el teu lloc de treball.

Estudi

en xalet

Emplaçament: Tortosa

Any: 2015

Encàrrec: Privaat

Estat: Proposta

ESTUDI - BIBLIOTECA. Sala de treball i lectura en xalet.

 

Escola

d'artistes

Emplaçament: Tortosa

Any: 2010

Encàrrec: Proposta ciutadana

Estat: Projecte

INTEGRACIÓ - LLUM. Es proposa una solució per al solar del Barri del Castell que dóna a la plaça de l'àbside. L'edifici pretén cobrir les exigències de programa i aportar una resposta urbana a un entorn molt accidentat.

Reforma d'un

apartament

Emplaçament: Andorra

Any: 2011

Encàrrec: Privat

Estat: Projecte

DESENFADAT - FUNCIONAL. Reforma interior d'un apartament tipus dúplex a Andorra la Vella. La proposta pretén donar-li una imatge més actual i unes prestacions més adaptades als nous inquilins.

Reforma de

la llar

Emplaçament: Tortosa

Any: 2012

Encàrrec: Privat

Estat: Acabat

TRANSPARÈNCIES - FORA LÍMITS. Reforma d'una habitació de matrimoni, uns banys i una cuina a una unifamiliar aïllada. Col·laboradors: Carme Illa i Marta Minguillón. Construcció: Güeche, SL

REFORMA

VESTÍBUL HABITATGES

Emplaçament: Cartagena (Colombia)

Any: 2114

Encàrrec: Privat

Estat: Projecte

ARBRE - BLANC. Proposta de reforma del vestíbul d'un edifici en altura destinat a apartaments a la ciutat colombiana de Cartagena.

Reforma

loft

Emplaçament: Tortosa

Any: 2114

Encàrrec: Privat

NIVELLS - TRES ESPAIS EN UN. Reforma parcial d'un loft.

Reforma d'una

unifamiliar

Emplaçament: Ribera d'Ebre

Any: 2013

Encàrrec: Privat

Estat: Acabat

TRANSPARÈNCIA-CANTONADES. Reforma d'un habitatge unifamiliar aïllat a la Ribera d'Ebre. El principal objectiu de l'obra era diluir l'espai interior de la casa amb l'exterior. Col·laboradors: M. Minguillón i C. Illa

Disseny escala

interior

Emplaçament: Ulldecona

Any: 2014

Encàrrec: Privat

Estat: Construït

BLANC - MALLA. Disseny d'una escala per a un habitatge unifamiliar.

Botiga

d'un celler

Emplaçament: Terra Alta

Any: 2013

Encàrrec: Privat

Estat: Estudis previs

AMPLIACIÓ - INTEGRACIÓ - TRANSFER. El projecte crea un espai de recepció i botiga on els clients prenen el primer contacte amb el celler.

Pati

particular

Emplaçament: Tortosa

Any: 2013

Encàrrec: Privat

Estat: Projecte

MEDITERRANI - FAMILIAR - TRADICIONAL. Un pati amb moltes possibilitats però totalment desaprofitat. La proposta crea diferents ambients per gaudir de la vida exterior amb la familia i els amics.

Ampliació d'un

gimnàs

Emplaçament: St.Carles de la Ràpita

Any: 2011

Encàrrec: Privat

Estat: Avantprojecte

IMATGE - IDENTITAT. La proposta d'ampliació de la sala de musculació augmenta les prestacions del club al mateix moment que li proporciona una nova imatge a la seva petita edificació exitent.

Museu-mirador

a Toledo

Emplaçament: Toledo

Any: 2010

Encàrrec: Concurs

Estat: Concurs

SINGULAR - CONCEPTUAL. Concurs presentat conjuntament amb Manel Sánchez i Pau Fuster en el qual el plantejament es basa en una enfatització de la verticalitat a través d'una secció tipus xemeneia.

Estudi Collage

(low cost)

Emplaçament: Tortosa

Any: 2012

Encàrrec: Privat

Estat: Acabat

COLOR - ECONÒMIC - RECICLATGE. Reforma "low cost" mitjançant el reciclatge de mobiliari d'antics negocis familiars. Pintura: Toni Mulet

Tanca per a

un xalet

Emplaçament: Ampolla

Any: 2012

Encàrrec: Privat

Estat: Acabat

MARCO - SEQÜÈNCIA. La nova tanca és una reinterpretació de la tradicional de la zona. Col·laboradors: Marta Minguillón i Carme Illa / Construcció: Germans Matamoros - Sergi Metall / Il·luminació: D.Gas

Centre de dia

i habitatges

Emplaçament: Palma de Mallorca

Any: 2010

Encàrrec: Concurs

Estat: Concurs

VITAL - VERD. Concurs presentat amb Pau Fuster i Manel Sánchez. La proposta venia marcada per la voluntat de crear uns espais alegres i verds a dos edificis existents que calia rehabilitar.

Micro-hotel

a Niongono

Emplaçament: Niongono (Malí)

Any: 2010

Encàrrec: Proposta universitària

Estat: Proposta

LÍMIT - ENERGIA. La idea de projecte és crear un element singular a la població africana de Niongono que actuï de micro-hotel per a visitants.

La cadira-escala

(DISSENY MOBILIARI)

Any: 2007

DISSENY MOBILIARI INTERIOR. Cadira d'aspecte tradicional transformable en una escala.

Moble M.M.

(DISSENY MOBILIARI)

Any: 2011

DISSENY MOBILIARI INTERIOR. Moble fix fet a mida per a un reclau del vestíbul d'una llar destinat a petit emmagatzematge.